Buitengewone Lenovo Helix: Laptop + Tablet

Thinkpad prince_standard_09 Maak het scherm los van de Ultrabook Helix Lenovo laptop en je krijgt een tablet met een grote scherm, uitgerust met een uiterst krachtige Intel i5 of i7 processor, 4 GB RAM-geheugen en een Windows 8 Professional 64 bit. Het touchscreen van 11,6 inch (1920 x 1080 pixels) is van zeer hoge kwaliteit (IPS glas Dow Corning) en het Dolby Surround Systeem biedt u een uitstekende geluidskwaliteit. Er is een slot voorzien voor een SIM-kaart, en er wordt een styluspen meegeleverd. Schuif het scherm terug op zijn plaats en je krijgt een krachtige laptop die voldoet aan de normen van een UltraBook: snel, dun, licht en duurzaam. Maar de belangrijkste eigenschap van de Helix is dat u deze in 4 posities kan gebruiken: helix_modes   helix_stand1 helix_stand2 De batterij, bestaande uit 3 delen, heeft een autonomie tot tien uur. De harde schijf is van het type SSD (supersnel en zonder bewegende onderdelen), zie ander artikel op deze blog, met een capaciteit van 180 MB. thinkpad-helix-convertible-tablet-perfectly-adaptable De Thinkpad Helix is natuurlijk even krachtig als de andere Thinkpads, die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit. Kijk even naar deze schitterende presentatie van het product: https://www.youtube.com/watch?v=3uDZvNrpoVY&rel=0 Het is genoeg bekend dat tablets vooral gebruikt worden om snel informatie te raadplegen. Alle creatieve werk (Word, Excel, PowerPoint) is minder praktisch op een tablet. De revolutionaire Helix biedt u het beste van beide werelden en is uniek op de markt. Windows 8 is een opmerkelijk besturingssysteem waarmee u zowel "touch"- als de gewone computer functionaliteiten kan gebruiken. De Lenovo Helix is bijzonder geschikt voor zeer mobiele professionals, sales teams, managers, bestuurders en zelfstandigen. De laptop is ook geschikt voor de verticale markten (artsen, verpleegkundigen) en het hoger onderwijs (docenten, assistenten) en techneuten. Forbes magazine zegt het volgende over de Helix: "The Helix hits every checkbox on our wishlist for a reliable productivity and writing machine." De Thinkpad Helix i5 is onmiddellijk leverbaar. Download hier de volledig brochure. LenovoLockup_NEG_Color

Print Friendly, PDF & Email