Htc en Android

[google-translator]

Smartphones zijn een rage geworden. Na maanden testen ben ik ervan overtuigd dat Android momenteel de beste oplossing is. Dit Operating System is heel wat minder gesloten dan dat van Apple, de toepassingen op Google’s Android Store zijn oneindig talrijk en dikwijls uiterst goedkoop, zoniet gratis. HTC is al lange jaren bekend voor de hoge kwaliteit van zijn producten. En een Smartphone met een ietwat groter scherm geeft enorme voldoening, vooral als je ogen het iets minder goed doen …

Daarom willen wij de HTC One X in de kijker stellen. Een scherm van liefst 4.7 inch, Android 4.0, een quad-core 1.5 Ghz processor, een camera voor- en achteraan (Skype), GPS, krasbestendig glas en alle andere klassieke kenmerken.

Dataconsult schenkt U daar dan nog een gratis VOIP (Voice over Internet) telefoon lijnnummer bij, alsook het programma om dit te gebruiken, en een foldertje met de uitleg hierover.
Prijs van de HTC One X : 599 euro btw incl.

Print Friendly, PDF & Email