AAAaaarghhh! Mijn foto’s!

lost dataHet fotoseizoen begint binnenkort!
let op voor teleurstellingen en tegenslagen.

Uw informatica-apparaten (geheugenkaart van telefoon of fotocamera, interne of externe harde schijven) zijn gevoelige apparaten.

Kopieer uw foto’s snel naar een tweede gegevensdrager om een verlies te vermijden.

Bovendien levert Dataconsult een professionele gegevensrecuperatiedienst. Indien uw gegevensdragers onverwacht niet meer leesbaar zijn en aandringen om geformatteerd te worden is niet alles verloren !!!

Het belangrijkste is dat U hetzelfde medium in geen geval overschrijft. Doe niets meer. Het overschrijven van hetzelfde medium vermindert aanzienlijk de kans op herstel. Leg het toestel stil en bel of mail ons zo snel mogelijk.

14 dagen geleden kregen wij van een klant een quasi volle terabyte schrijf, dus 1000 GB aan gegevens. Tienduizenden foto’s, duizenden liedjes en films. We hebben alle gegevens kunnen recupereren terwijl de schijf vroeg om geformatteerd te worden.

memory cardDataconsult grijpt in geen geval fysiek in op deze mediadragers: indien er een vrachtwagen van 20 ton over uw externe schijf gereden is en deze zo plat is als een pannenkoek, dan kunnen we helaas niets meer doen.

Sla ons telefoonnummer (+32 9 223 92 27) en e-mailadres(info@dataconsult.com) op in uw gsm. Op een dag kan u hem nodig hebben. En stuur deze door naar vrienden en kennissen.

Prettige vakantie !