Telenet Whop en Whoppa vervangen de Shakes.

telenet_logo Na de succesvolle lancering van King en Kong een tijd geleden komt Telenet met een nieuw duo, Whop en Whoppa genaamd, op de proppen. Dit duo vervangt de vroegere shakes.  Vanaf vandaag krijg je de keuze tussen snel internet en internet voor wie snel niet snel genoeg is. De grootste wijziging is de verdubbeling van de internetsnelheid in vergelijking met de vroegere shakes.

Met Whop krijg je voor 53,25 euro per maand digitale tv met 75 zenders, een 60 Mbps internetverbinding, een uploadsnelheid van 3 Mbps, een downloadlimiet van 100 GB, gratis internet buitenshuis via Wi-Free, gratis bellen tijdens de daluren en in het weekend met je vaste lijn of via de Triiing-app.

Met Whoppa krijg je voor 63,50 euro per maand digitale tv met 75 zenders, een 120 Mbps internetverbinding, een uploadsnelheid van 4 Mbps, geen downloadlimiet, gratis internet buitenshuis via Wi-Free, gratis bellen tijdens de daluren en in het weekend met je vaste lijn of via de Triiing-app.

Bovendien is vanaf nu ook het kabelabonnement inbegrepen in de maandelijkse abonnementsprijs. Wel dien je nog rekening te houden met de huur van de digicorder die om een onbegrijpelijke reden niet in het pakket inbegrepen is, kostprijs 8,20 euro/maand.

U kan de Telenet persconferentie hieronder bekijken:

Print Friendly, PDF & Email