Blogs – Windows 8.1 – NSA Prism OptOut – Recuperatie van gegevens

nsaAls je een communicatief persoon bent dan kunt u nu uw blog bestellen bij Dataconsult. Deze blog kan geconfigureerd en geïnstalleerd worden binnen enkele uren tegen een lage kostprijs. Een blog is dus een opmerkelijk alternatief voor een gewone standaard website. Dataconsult levert u een domeinnaam, hosting van uw blog en biedt u persoonlijke begeleiding zowel tijdens de opstartfase als later bij het evolueren van dit geweldig communicatie-instrument. Binnenkort zal een nieuwe speciale website over blogs u hierover verder informeren.

Lees hier het artikel over de nieuwe Windows 8.1 !

We horen deze dagen veel geruchten over het ondemocratische misbruik van de Amerikaanse regering. Stop met online uw commentaren online aan de Amerikaanse overheid over te maken via de gratis beschikbare softwareprogramma’s. Bezoek de website van de Electronic Frontier Foundation. In de linkerbovenhoek is er een taalkeuzemenu op deze pagina.

Dataconsult is nu uitgerust met apparatuur en programma’s voor het recupereren van verloren gegevens van de geheugenkaart, harde schijf, enz. … Raak vooral uw geheugenkaart of schijf niet aan nadat het dataverlies maar neem onmiddellijk onmiddellijk contact. Als u probeert om gegevens te overschrijven (bv. het nemen van nieuwe foto’s of plaatsen van nieuwe bestanden) verkleinen de kansen op herstel drastisch.

Print Friendly, PDF & Email